درب شیشه ای یکی از مهم ترین عناصر در ساختمان ها اعم از ساختمان های اداری و مسکونی و مراکز خرید و... است که با توجه به اینکه در معرض دید قرار دارد، علاوه بر کیفیت ساخت و متریال به کار رفته می بایست از نظر ظاهری به آن توجه شود. درب شیشه ای همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین ساختار تشکیل دهنده آن شیشه است که در انواع و اقسام مختلفی و با ابعاد گوناگون قابل تولید می باشد. پر مصرف ترین نوع درب شیشه ای امروزی در ساختمان ها، درب شیشه ای ورودی ساختمان می باشد. از درب شیشه ای در مکان های پر رفت و آمد مانند مراکز خرید، شرکت ها، هتل ها، بیمارستان ها و... نیز استفاده می شود.
درب های شیشه ای بر اساس نوع کاربری دارای مدل های مختلفی می باشد که یکی از فاکتورهای انتخاب این نوع از درب ها، محدودیت های فضایی می باشد. یکی از متداول ترین انواع درب شیشه ای، درب شیشه ای دستی می باشد که در ادامه شما را با این محصول بیشتر آشنا خواهیم نمود.
"درب شیشه ای"
به سیستم درب شیشه ای که با نیروی دست باز و بسته می شود، درب شیشه ای دستی می گویند. یراق آلات گسترده و زیبایی در زمینه ساخت این محصول وجود دارد که می تواند به صورت لولایی یا کشویی متناسب با فضا تولید شود. درب های شیشه ای دستی به دلیل زیبایی، شفاف بود با قابلیت عبور نور و همچنین یراق آلات بسیار متنوع و نصب آسان باعث شده است دست طراحان و معماران برای طراحی محیط باز باشد که با استفاده از شیشه های دکوراتیو به این زیبایی افزوده خواهد شد.
درب شیشه ای دستی یکی از پر مصرف ترین درب ها در ساختمان ها به شمار می رود. متریال اصلی این درب ها شیشه است و به همین منظور استفاده از شیشه با کیفیت و با قابلیت هایی نظیر نشکن بودن به خصوص در فضاهای پر تردد از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. همانطور که از نام این درب پیداست، نحوه باز شدن آن به صورت مکانیکی و با استفاده از نیروی دست می باشد. درب شیشه ای دستی عموما برای فضاهای کم تردد به کار گرفته می شود و در صورتی که فضای مورد نظر شما جز فضاهای پر رفت و آمد همچون مراکز تجاری، هتل و... باشد، می توان درب شیشه ای اتوماتیک را جایگزین این نمونه از درب ها نمود.
درب شیشه ای دستی به دلیل فرم و جنسی که دارد در بسیاری از مکان ها قابل استفاده می باشد. پر مصرف ترین فضای مورد استفاده از این نوع درب در فضای ورودی ساختمان ها می باشد. علت این امر ورود نور طبیعی و یا مصنوعی از یک فضا به فضای دیگر می باشد. علاوه بر این سهولت استفاده از این نوع درب در فضاهای پر استفاده مانند ورودی ساختمان سبب می شود از این درب بیشتر استفاده گردد. از دیگر علل استفاده از درب شیشه ای دستی می توان به عدم خرابی زود هنگام آن ها و همچنین تطابق با انواع دکور و متریال در فضا اشاره کرد.
درب شیشه ای دستی را می توان با استفاده از انواع شیشه ها اجرا نمود. یکی از درب های مورد استفاده در ساختمان با استفاده از شیشه سکوریت جهت افزایش امنیت بیشتر می باشد. بهترین شیشه به کار رفته در این گونه از درب ها به خصوص برای محیط های پر تردد، شیشه سکوریت یا شیشه نشکن می باشد. همچنین این نوع درب ها را می توان با انواع مدل های شیشه از جمله سندبلاست ، شیشه مات و... اجرا نمود. به طور مثال برای محیط هایی که حریم شخصی دارای اهمیت می باشد، می توان از شیشه های مات و یا دارای طرح استفاده نمود.
از نظر نوع باز شدن درب شیشه ای دستی می توان این درب ها را به درب شیشه ای لولایی، درب شیشه ای کشویی (درب شیشه ای ریلی)، پیوت و بای فولد اشاره کرد که تفاوت آن ها در نحوه باز شدن آن ها می باشد.
ساده ترین نواع درب شیشه ای دستی، مدل لولایی آن می باشد. این دسته از درب ها به وسیله لولا های متصل شده به شیشه و دیوار و به شکل تک لنگه یا دو لنگه قابل اجرا می باشند. همچنین درب های شیشه ای لولایی را می توان با فریم و بدون فرم اجرا نمود. لولا های به کار رفته در این مدل از درب ها دارای قابلیت باز شدن به دو شکل عمود و 180 درجه را بر اساس نیاز دارا می باشند.
نوعی دیگر از درب شیشه ای دستی است که برای محیط هایی با فضای کم قابل اجرا می باشند. در این مدل از درب ها شیشه بر روی یک ریل قرار می گیرد و بازشو درب به صورت افقی حرکت می کند. درب شیشه ای دستی ریلی را می توان به شکل توکار و روکار بر اساس نیاز مشتری اجرا نمود.
از جمله نکات مهم در زمینه اجرای این مدل از درب ها، ریل های به کار رفته در آن ها می باشد که می بایست دارای مقاومت بالا و اجرای دقیق باشد تا به مرور زمان باز شدن درب دچار مشکل نشود. همانند درب شیشه ای دستی لولایی این مدل از درب شیشه ای با قابلیت تک لنگه و دو لنگه قابل اجرا می باشد.
در این مدل از درب شیشه ای لولا ها در مرکز درب قرار می گیرد که با ایجاد فشار در یک طرف درب، لولا های مرکزی قرار گرفته شده در کف و سقف، درب را به حرکت در می آورد. از نظر شکل و فرم بازشو، این نمونه از درب شیشه ای دارای زیبایی منحصر به فردی می باشد.
در درب شیشه ای دستی بای فولد نیز شاهد ریل های مخصوصی هستیم که فریم های شیشه در تعداد مختلف بر روی آن سوار می شوند. با ایجاد فشار بر روی فریم اولیه، کلیه فریم ها تحت یک زاویه مشخص به سمت داخل و یا بیرون بر روی ریل به حرکت در می آیند و باز می شوند. مهم ترین کاربرد این مدل از درب های شیشه ای دستی در فضاهایی همچون تراس های می باشد که علاوه بر کمبود فضا، نیاز به بازشوهای بزرگتری می باشد.
✔ افزودن زیبایی به محیط که در تمامی فضاها با انواع معماری و چیدمان قابل استفاده است.
✔ می توان با استفاده از شیشه سکوریت در درب شیشه ای دستی ، مانع انتقال حرارت و یا صدا شد.
✔ کمترین فضای اشغالی با استفاده از درب شیشه ای ریلی یا کشویی
✔ انتقال نور به دلیل شفافیت شیشه به سایر محیط ها
✔ مقاومت و دوام بالای درب شیشه ای دستی در برابر ضربه و تغییرات دمایی با استفاده از شیشه سکوریت در این نوع از درب ها
✔ عدم ایجاد سر و صدا به هنگام باز و بسته شدن
✔ تنوع طرح با استفاده از انواع فریم ها و یراق آلات و همچنین ساخت درب شیشه ای دستی بدون فریم
✔ استفاده از انواع مدل های شیشه برای ساخت درب شیشه ای دستی با توجه به شرایط محیطی و دکوراسیون
✔ انتخاب درب به صورت تک لنگه و یا دو لنگه بر اساس نوع کاربری و با توجه به فضای در نظر گرفته شده برای درب
✔ و...
تمامی مدل های درب شیشه ای دستی در شرکت سازه های شیشه ای ترنج آذینبا استفاده از بهترین متریال ها و پروفیل ها ساخته و آماده تحویل به مشتریان می شود. علت تمایز این شرکت با سایر شرکت ها در نحوه نصب و اجرا، استفاده از بهترین و بروزترین متریال ها از جمله دستگیره ها و پروفیل ها و... می باشد. همچنین نصب درب شیشه ای ریلی را با استفاده از غلطک های مقاوم و به صورت مخفی نصب خواهند کرد. کیفیت بالای شیشه های به کار رفته در این مدل از درب ها از دیگر مزایای تولیدات شرکت ترنج آذین می باشد.
یکی از مشکلاتی که در درب شیشه ای دستی اعم از درب شیشه ای کشویی و لولایی پس از استفاده مداوم ممکن است در آن ها به وجود آید، افتادگی شیشه می باشد که این اتفاق سبب عدم باز و بسته شدن مناسب درب می گردد. ما در شرکت ترنج آذین با بهره گیری از تکنسین های ماهر این اطمینان را به شما خواهیم داد تا نصب درب های شیشه ای را به گونه ای انجام دهیم تا این اتفاق به هیچ عنوان رخ ندهد.
پیش از خرید درب شیشه ای مورد نظر می بایست به فاکتور های مختلفی توجه نمود. از مهم ترین نکات پیش از خرید درب شیشه ای دستی می توان به محدودیت های فضایی و انتخاب نوع درب با توجه به فضای قابل دسترس برای اجرا، انتخاب مدل درب بر اساس دکوراسیون، نوع شیشه به کار رفته در درب شیشه ای، یراق آلات و... اشاره کرد.
درب شیشه ای دستی با توجه به اندازه و نوع آن ها دارای قیمت های مختلفی می باشند. از جمله علل متغیر بودن هزینه درب شیشه ای دستی می توان به نوع شیشه استفاده شده در درب (به طور مثال شیشه سکوریت هزینه بالاتری نسبت به شیشه ساده دارد)، نوع باز و بسته شدن درب و یراق آلات، سایز و ابعاد درب شیشه ای، جنس پروفیل ها و فریم مورد استفاده و... اشاره نمود. جهت اطلاع از قیمت درب شیشه ای دستی و یا مقایسه آن ها با یکدیگر می توانید با کارشناسان فروش شرکت ترنج آذین در تماس باشید. به طور کلی قیمت درب شیشه ای دستی نسبت به درب شیشه ای اتوماتیک به دلیل عدم استفاده از موتور مخصوص و تجهیزات باز و بسته شدن اتوماتیک ارزان تر می باشد.