ساختمان های امروزی با شکل ، ساختار و دکوراسیون های مدرن و خاصی طراحی و ساخته می شوند و انجام طراحی آن ها بر اساس مدل های روز دنیا می باشد. به همین جهت معماران و طراحان دکوراسیون مطابق با متد روز دنیا گام برداشته و با استفاده از المان های روز دنیا ساختمان هایی مجلل و مدرن را طراحی می نمایند. یکی از مهم ترین خصوصیات ساختمان های مدرن که در اکثر آن ها شاهد آن هستیم ، آینه کاری دکوراتیو می باشد. سهم ویژه ای از دکوراسیون داخلی را طراحان به نحوه آینه کاری مدرن اختصاص می دهند و به همین جهت ساخت و نصب آن اهمیت بالایی دارد.
انواع مختلفی از آینه کاری ها وجود دارد که بر اساس نوع دکوراسیون و همچنین نیاز مشتری می توان امروزه اقدام به ساخت آن ها نمود. اما در میان انواع گوناگون ، آینه کاری مدرن و آینه کاری دکوراتیو امروزه از طرفداران زیادی برخوردار است و مشتریان زیادی را به خود اختصاص می دهد. در این مقاله شما را با این نوع آینه کاری بیشتر آشنا خواهیم نمود.
آینه کاری دکوراتیو
یکی از بهترین و بروز ترین انواع آینه کاری در دنیا ، آینه کاری دکوراتیو می باشد که طراحان و معماران با استفاده از دستگاه های پیشرفته می توانند اقدام به طراحی مدل های گوناگونی از آن بنمایند. با توجه به این که در طراحی ساختمان های امروزی به زیبایی شناختی با استفاده از سبک های مدرن توجه بسزایی می شود ، می توان از این روش آینه کاری بر روی دیوار و در فضاهای گوناگون ، محیط مدرن و زیبایی را به وجود آورد.
بنابراین می توان گفت یکی از مهم ترین و بهترین روش ها برای ایجاد فضای مدرن در داخل ساختمان استفاده از آینه کاری دکوراتیو در اشکال گوناگون می باشد.
در این نوع از آینه کاری دست طراح به دلیل این که می توان انواع و اشکال بسیار متنوعی از آینه را ساخته و در محل مورد نظر نصب نماید باز می باشد. از اشکال منظم و غیر منظم هندسی تا مدل های سه بعدی آینه کاری را در این روش می توان استفاده نمود.
نصب آینه کاری دکوراتیو
نحوه نصب آینه دکوراتیو امروزه به آسانی قابل انجام بوده و بر روی دیوار های مختلفی همچون دیوار گچی ، سیمانی ، سنگ ، چوب و... قابل اجرا می باشد و تنها نکته درباره نوع دیوار قدرت تحمل وزن آینه بر روی دیوار و اتصالات مخصوص سطوح مختلف می باشد. نکته مهم دیگر در هنگام نصب این آینه ها نحوه پیاده سازی بر اساس طرح مورد نظر می باشد. بنابراین پیش از آن که نصب آن ها صورت گیرد می بایست محل دقیق نصب هر تایل از آینه بر روی دیوار مشخص و سپس اقدام به نصب شود.
بهترین فضا برای آینه کاری دکوراتیو
در داخل منازل بهترین فضا برای استفاده از آینه کاری ، ورودی خانه ، راهروها ، سالن های پذیرایی و... و همچنین در لابی ورودی ساختمان ها ، اتاق های انتظار، سالن کنفرانس و یا جلسات در فضاهای اداری نیز قابل استفاده می باشد.
انتخاب رنگبندی مناسب آینه کاری دکوراتیو
طراحان با استفاده از ملاک هایی قادر به انتخاب رنگبندی ایده آل و مناسب فضا برای آینه کاری می باشند. به طور مثال برای ساختمان های کوچک بهترین انتخاب رنگ آینه کاری رنگ های روشن مانند سفید و نقره ای می باشد تا محیط بزرگتر به چشم آید. علاوه بر این رنگ های روشن بهترین گزینه برای فضاهایی با میزان نور ورودی کم می باشند.چنین ملاک هایی می تواند تاثیر آینه کاری بر محیط را دو چندان نماید.
از جمله رنگ های آینه کاری دکوراتیو که بر روی دیوار انجام می شود و طرفداران زیادی دارد می توان به رنگ های آبی ، سبز ، طلایی ، نقره ای و برنز ، مشکی و سفید ، قرمز یا شرابی و یا رنگ مسی شاره نمود.
انواع مدل های آینه کاری دکوراتیو
همانطور که گفته شد صد ها طرح و شکل گوناگون برای آینه کاری مدرن قابل طراحی و ساخت می باشد و با استفاده از دستگاه هایی همچون دستگاه CNC که نقش برش های دقیق شیشه در مدل های مختلف را دارد می توان اقدام به ساخت مدل های گوناگونی از آینه نمود. اما از جمله پرکاربردترین انواع روش های آینه کاری دکوراتیو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• آینه کاری به روش حجمی: در این روش از آینه کاری چیدمان تکه های آینه به گونه ای است که طرح به صورت برجسته به نظر می رسد که با توجه به زوایای مختلف آینه ها فرم زیبایی را به محیط می دهد. از جمله زیباترین و بهترین مدل های این نوع از آینه کاری ، ایجاد اشکال هرمی و یا مخروطی می باشد.
• آینه کاری هندسی : اشکال هندسی منظم و یا غیر منظم را می توان با استفاده از این روش تولید و در فضاهای گوناگون از آن استفاده نمود. از آینه کاری دایره ای تا ذوزنقه و یا چند وجهی در این روش قابل ساخت و نصب می باشد.
• آینه کاری با استفاده از فرم لوزی: از جمله محبوب ترین مدل های آینه کاری مدرن استفاده از اشکال لوزی و کنار هم قرار گرفتن آن ها می باشد.
• سبک کلاسیک: استفاده از تکه های نا منظم آینه ها برای استفاده از آینه کاری و قرار گرفتن و چسباندن آن ها در کنار یکدیگر به منظور خلق یک فرم را آینه کاری کلاسیک می نامند.
• آینه کاری اسلیمی: برای ساخت این نوع از آینه ها می توان از انواع طرح های اسلیمی که با استفاده از خطوط و نقوش می توان به وجود آورد استفاده می شود. هنرمندان و طراحان می توانند این طرح ها را بر روی آینه پیاده سازی نمایند.
• آینه کاری پازلی یا جورچین: در خانه های مدرن امروزی استفاده از آینه کاری جورچین رواج بسیاری داشته و طرفداران این نوع آینه به مرور افزایش یافته است. در این نوع آینه کاری می توان تایل های مربعی یا مستطیلی آینه را در کنار هم به شکل منظم یا نا منظم نصب نمود.
همچنین می توان با استفاده از روش های تلفیقی آینه کاری را انجام داد.روش های دیگری از آینه کاری دکوراتیو وجود دارد که امروزه از آن ها کمتر استفاده می شود. آینه کاری گل و بوته ، کهنه کاری و یا آنتیک برخی از این روش ها می باشند که با توجه به ساختمان های مدرن امروزی استفاده از آن ها به ندرت اتفاق می افتد.
در پایان شما عزیزان می توانید جهت اطلاع از قیمت آینه کاری و یا مشاوره در این زمینه می توانید با کارشناسان شرکت ترنج آذین در ارتباط باشید.