درب به عنوان ورودی هر مکانی به عنوان عنصر معرف مکان شناخته می شود که می تواند موجب جذب افراد مختلف به داخل گردد و به نوعی خوشامد گویی را برعهده دارد. استفاده از درب شیشه ای که دارای شفافیت و سهولت در استفاده می باشد می تواند رفت و آمد را سهولت بخشد و به زیبایی محیط بیافزاید؛ به این دلایل انتخاب درب های شیشه ای برای خانه ها به یک ویژگی محبوب تبدیل شده اند. استفاده از درب شیشه ای در ترکیب با هنر آینه کاری از قدیم در ایران رایج بوده که بیشتر برای درب های داخلی خانه ها و کاخ ها کاربرد داشته است.

یکی از پرکاربرد ترین درب ها در ساختمان ها و یا فروشگاه ها درب شیشه ای می باشد که به دلیل مزایای استفاده از شیشه در طراحی دکوراسیون محبوبیت فراوانی دارد که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا خواهیم شد. به عنوان مثال آنها مناظر خیره کننده ای را ارائه می دهند و اجازه می دهند نور خورشید به داخل خانه جاری شود و سرتونین را در انسان افزایش داده که به افزایش سطح انرژی، افزایش تمرکز و حفظ آرامش شما کمک می کند.


درب های شیشه ای


درب شیشه ای چیست؟

همانطور که از نام آنها پیداست، درب های شیشه ای درهایی از جنس شیشه هستند و معمولاً دارای قاب هایی هستند که از چوب یا فلز ساخته شده اند. یکی از بهترین انتخاب ها در مکان هایی مانند ساختمان های اداری، مسکونی و حتی تجاری درب شیشه ای می باشد که در سایز های مختلف می توان از آن ها بهره گرفت. این درب ها با توجه به زیبایی که دارند می توانند نمای ساختمان مورد نظر را مدرن و جذاب جلوه دهند. با توجه به این که جنس اصلی این درب از شیشه می باشد می توان تنوع مختلفی در آن ها دید که با توجه به نیاز ساختمان از انواع آن ها استفاده نمود. بنابراین کاربرد آن ها نیز با توجه به تنوع گسترده درب شیشه ای بسیار زیاد بوده و از آن ها در مکان های مختلفی می توان استفاده کرد. جنس بدنه این درب ها از شیشه بوده و مکان های مورد استفاده از آن ها عموما در ورودی های ساختمان و یا ورودی راهروها می باشد. البته درب های شیشه ای بهترین روش برای اضافه کردن مدرنیته و تمایز به بخش های داخلی ساختمان مانند در اتاق ها، آشپزخانه یا حمام هستند که در عین حال با استفاده از شیشه های ایمنی می توانند ایمنی و حریم شخصی را به همراه داشته باشند.

فریم هایی مانند فلز، چوب، وینیل، آلومینیوم و ... از جمله فریم هایی است که می توان با استفاده از آن اقدام به تولید درب شیشه ای نمود. همچنین شیشه به کار رفته در این نوع درب ها می تواند دارای جنس مختلفی باشد که بر اساس کاربرد و محل استفاده معین می شوند. در شیشه ای با استفاده از شیشه سکوریت که به نام های شیشه میرال یا شیشه نشکن هم معروف هستند، شیشه لمینت، رفلکس، مات، شیشه های رنگی و... قابل تولید است. از درب های شیشه ای در مکان های مختلفی از جمله بیمارستان ها، ورودی ساختمان های مسکونی و تجاری، مراکز مهم همچون مراکز امنیتی به جهت کنترل رفت و آمد، رستوران ها و هتل ها و مغازه ها و یا محیط های آموزشی مانند دانشگاه ها و... استفاده می شود.


بخش های درب شیشه ای

سازندگان درب های شیشه ای اصطلاحات خاصی برای تعریف قطعات آنها دارند، یک درب شیشه ای دو قسمت اصلی دارد، چارچوب و شیشه.

•    قاب درب شیشه ای – قاب یا حاشیه در شیشه ای به قسمتی از در اطلاق می شود که از آن پشتیبانی می کند، در درب شیشه ای، قاب از شیشه ها یا لایت هایی پشتیبانی می کند که بخشی یا کل قسمت داخلی در را می پوشاند.

•    بدنه شیشه ای – پنل های شیشه ای که درها را تشکیل می دهد، بدنه اصلی آن نام دارند، این پنل ها و چارچوب درب ها در مدل های مختلف شکل داده می شوند. یک شیشه منفرد یا چند شیشه کوچکتر ممکن است کل در شیشه ای یا فقط قسمت کوچکی از آن را بپوشاند.

•    Lites – قطعه های شیشه ای درب ها هر کدام "لایت" نامیده می شوند که می توانند مشابه یا متمایز باشند.


درب شیشه ای


مزایای درب های شیشه ای

درب های ورودی می تواند بر ظاهر کلی ساختمان و حتی راحتی عبور و مرور نیز تأثیر بگذارد، هنگام تصمیم گیری درباره استفاده از هر نوع درب ورودی مهم است که هر جنبه ممکن را در نظر بگیرید. درهای شیشه ای هم در فضاهای داخلی و هم در فضای بیرونی محبوب هستند، خواص منحصر به فرد شیشه و وجود انواع شیشه های دکوراتیو به این معنیست که استفاده از دربهای شیشه ای برای هر فضایی در خانه یا محل کار شما امکان پذیر خواهد بود. اجرای شیشه در درب ورودی یک گزینه عالی است، زیرا می تواند مزایای زیادی برای شما ایجاد کند. مهم ترین مزایای استفاده از درب های شیشه ای عبارتند از:

✓    استفاده از درب های شیشه ای در فضای داخلی ساختمان باعث می شود اتاق احساس بزرگتری داشته باشد، درهای شیشه ای داخلی هیچ اتاق یا دفتر کاری را مسدود نمی کند، شما میتوانید هر اتفاقی را در اطراف خود ببینید و اتاق شما بزرگتر به نظر برسد.

✓    یکی از ذاتی ترین مزایای درب های شیشه ای این است که اجازه می دهد نور طبیعی زیادی حتی به فضاهای داخلی کوچک وارد شود، نور روز در فضای داخلی جریان می یابد و باعث می شود ساکنان احساس انرژی بیشتری داشته باشند. قابلیت شفاف بودن درهای شیشه ای، افراد را قادر می سازد بدون برخورد با عناصر محیطی مانند باران، باد، گرما، سرما، سر و صدا یا گرد و غبار، از نور طبیعی لذت ببرند.

✓    ورود کافی نور خورشید از درب های شیشه ای می تواند وابستگی شما به نور مصنوعی در طول روز را کاهش دهد و هزینه قبوض برق نیز در ادامه آن کاهش یابند. درهای شیشه ای به کاهش مصرف انرژی توسط ممانعت ورود و خروج گرما و سرما کمک می کنند.

✓    اگرچه بسیاری از مردم نگران لکه ها روی سازه های شیشه ای هستند، اما در واقع نگهداری از آن ها آسان تر از آن چیزیست که شما تصور می کنید. برای اینکه کثیفی، گرد و غبار، اثر انگشت و سایر آلاینده ها روی درب های شیشه ای تجمع نکنند، کافی است هر از گاهی آنها را با یک پارچه تمیز و مایع شیشه پاک کن پاک کنید. راحتی استفاده از درب شیشه ای تنها به نگهداری و نظافت آن محدود نمی شود، بلکه به دلیل وجود کنترل این درها به صورت اتوماتیک، تقاضای استفاده از آنها در مراکز پر رفت و آمد بسیار افزایش یافته است.

✓    درب های شیشه ای بسیار محکم هستند و در اثر واکنش های شیمیایی پوسته پوسته نمی شوند، زنگ نمی زنند و آسیب نمی بینند. همچنین این درها در برابر موریانه ها و سایر حشرات قابل نفوذ نیستند و پس از قرار گرفتن در معرض رطوبت متورم نمی شوند. از طرفی شیشه ها نیاز به تعمیر ندارند و دوام آنها بیشتر از متریالی مانند چوب یا آهن می باشد؛ بنابراین انتخاب درب ورودی شیشه ای باعث کاهش هزینه های نگهداری طولانی مدت نیز خواهد شد.

✓    درب های شیشه ای یکی از زیباترین سبک های درب های موجود هستند و هم به منازل مسکونی و هم ادارات ظاهری مدرن و شیک می دهند، آنها تطبیق پذیری بالایی دارند و با هر متریال و سبک طراحی داخلی سازگاری دارند.

✓    درب شیشه ای بدون به خطر انداختن حریم خصوصی افراد، دید واضحی از نمای بیرونی ارائه می دهد. برخلاف تصور عموم بر ظاهر شفاف شیشه، میتوان با استفاده از انواع شیشه های دکوراتیو، شیشه سندبلاست و چاپی یا شیشه های هوشمند، میزان دید به آن سوی درب را کاهش داد و حریم شخصی افراد را حفظ کرد.

✓    برخلاف درب های تاب دار، درب های شیشه ای کشویی، ریلی یا اسپایدری، فضای کمی اشغال می کنند، آنها امکان استفاده بهینه از کل فضای موجود را فراهم می کنند. استفاده از درهای شیشه ای کشویی در خانه های کوچکتر معمول است زیرا فضای زیادی اشغال نمی کنند؛ برای باز کردن آن، به جای چرخاندن آن به سمت بیرون، به راحتی آن را به کنار دیوار می کشید.

✓    در درب های شیشه ای می توان از پوشش های ویژه ای برای جلوگیری از عبور اشعه ماوراء بنفش استفاده کرد که مضر است؛ این پوشش ها تاثیری در میزان ورود نور مرئی به خانه ندارند که ویژگی بسیار خوبیست زیرا نور بسیار می تواند اتاق را بزرگتر نشان دهد و زیبایی فضاهای داخلی را نیز بهبود می بخشد.

✓    درب های شیشه ای دو جداره با کیفیت بالا علاوه بر افزایش بازده انرژی در ساختمان، باعث محافظت در برابر سارقین می شود. این نوع درب ها با تولید توسط انواع مختلفی از شیشه های ایمنی تقویت شده وجود دارند که شکستن آنها تقریباً غیرممکن است.


انواع درب های شیشه ای


انواع درب های شیشه ای

انواع مختلفی از درهای شیشه ای وجود دارند که می توانید در داخل یا خارج خانه یا ساختمان های اداری و تجاری از آنها استفاده کنید، برای انتخاب از بین این درب های شیشه ای درک فضاهایی که برای آنها ایده آل هستند و کاربردهای منحصر به فرد آنها بسیار مهم است. استفاده از درب های شیشه ای در هر قسمت از خانه محبوب هستند و در بخش های داخلی و خارجی همه انواع ساختمان ها کاربرد دارند، بیشتر سبک های در شیشه ای عبارتند از:

1-   درب شیشه ای فرانسوی Glass French Doors

درب شیشه ای فرانسوی به مجموعه ای از درهای دوتایی گفته می شود که دارای شیشه به عنوان بخشی از طراحی خود هستند. برای اکثر درهای فرانسوی، شیشه ها دارای بخش های تقسیم بندی شده اند، درب های فرانسوی شیشه ای به صورت لولایی و از طرف مقابل به چهارچوب متصل می شوند، از وسط باز می شوند و دهانه بزرگی ایجاد می کنند که برای فضاهای داخلی و خارجی جذاب و مفید است. مدل فرانسوی از محبوب ترین انواع درب های شیشه ای داخلی هستند که در خانه های مدرن شاهد آن هستیم، این درها ظاهر بسیار زیبایی به فضایی که در آن اضافه شده می بخشد. رایج ترین کاربرد درب های فرانسوی زمانیست که مردم از آنها به عنوان درهای بیرونی استفاده می کنند که به بالکن یا پاسیو منتهی می شود. با این حال، شما همچنین می توانید از درهای فرانسوی به عنوان درهای ورودی بزرگ که به یک اتاق غذاخوری منتهی می شوند، استفاده کنید.


2-   درب های شیشه ای کشویی Sliding Glass Doors

مانند درهای فرانسوی، درهای شیشه ای کشویی نیز جذابیت جهانی قدیمی خود را دارند، همانطور که از نام آنها پیداست این درب های شیشه ای به پهلو کشیده شده و در کنار پانل شیشه ای دیگر یا بخشی از دیوار کناری باز می شوند. می توانید شیشه های دکوراتیو (مانند شیشه های رنگی، شیشه های مات و غیره) یا شیشه های ساده را در درب های شیشه ای کشویی بکار ببرید، درب های شیشه ای کشویی به دید را به حداکثر می رسانند و انتقال فضا را بین داخل و خارج یک ساختمان ارائه می دهند.

درهای کشویی شیشه ای می توانند متناسب با فضای خانه یا شرکت بدون فریم باشند تا فضای داخلی یکپارچه با بیرون شود. این نوع درهای شیشه ای نیازی به تکیه گاه ساختاری ندارند و مکانیزم آنها برای درب های شیشه ای بزرگ ایده آل است زیرا وزن شیشه به طور کامل در ریل های بالا و پایین پخش می شود. همچنین به دلیل عدم نیاز فضا برای باز شدن درب به صورت لولایی، درب های شیشه ای کشویی می توانند در فضاهای کوچکی مانند بالکن ها و کابین دوش شیشه ای نیز بکار گرفته شوند.


3-   درهای شیشه ای لولایی Hinged single door

درب شیشه ای لولایی یک گزینه سنتی در انواع مدل های در ورودی و داخلی ساختمانهاست که یک لولای چرخان در یک طرف درب داشته و در از سمت دیگر باز می شود. درب های شیشه ای لولایی با توجه به انتخاب شما می تواند به سمت داخل، خارج یا هر دو سمت چرخش داشته باشد و دارای قاب یا فریم لس باشد؛ همچنین انتخاب نوع و اندازه دستگیره در نیز به ظاهر و سبک کلی آن کمک می کند. از درب های شیشه ای لولایی می توان برای به حداکثر رساندن فضاهای کوچک استفاده کرد و زمانی که امکان نصب درهای محوری یا کشویی وجود ندارد، جایگزین خوبی هستند، البته باید به یاد داشته باشید که آنها به فضای خالی در اطراف برابر با عرض درب نیاز دارند.

درهای لولایی شیشه ای در اندازه های مختلفی وجود دارند، اما چارچوب ساختاری و لولاها باید بتوانند وزن در را در هنگام باز بودن تحمل کنند. می توان آن ها را با انواع شیشه های ایمنی یا طرح دار تولید کرد تا علاوه بر اجازه عبور نور طبیعی به فضای داخلی، در برابر ورود سارقان یا تهدیدات آب و هوایی مقاومت داشته باشد و همچنین میزان دید به داخل را تا حد نیاز کاهش دهد.


4-   درب های شیشه ای دوتایی Bi-fold glass doors

درب های شیشه ای دوتایی از دو یا چند پنل شیشه ای تشکیل شده اند که می توانند دارای قاب یا بدون قاب باشند، می توان آنها را تا کرد یا در امتداد یک مسیر باز کرد، که می‌تواند موجب ایجاد توهم فضای داخلی بزرگتر در خانه شود. مانند درهای شیشه ای تک لولا، بسته به فضای داخلی یا خارجی درهای شیشه ای دوتایی می توانند به داخل یا خارج باز شوند، همچنین این نوع درهای شیشه ای انعطاف پذیری بسیاری در باز شدن کامل یا جزئی هر پنل دارند، علاوه بر این، یک پانل درب شیشه ای می تواند به عنوان یک درب فعال عمل کند و برای ورود و خروج بدون باز کردن کل سیستم استفاده شود.


درب شیشه ای کشویی


5-   درب شیشه ای محوری Pivot glass door

در حالی که استفاده از درب های شیشه ای محوری در منازل معمول نیستند، طراحی های مدرن و منحصر به فرد آنها را برای صاحبان خانه ای که دوست دارند متمایز باشند مناسب میکند. درب های محوری شیشه ای، همانطور که از نامش پیداست، می توانند در هر جهت باز و بسته شوند زیرا لولاهای این درب ها در بالا و پایین آن قرار گرفته اند. این درب ها نیز می توانند مانند انواع درب های شیشه ای دیگر تکی یا چندتایی و دارای قاب یا بدون قاب باشند و البته که با استفاده از شیشه سکوریت تولید می شوند. اینها برای فضاهای داخلی بزرگ ایده آل هستند و می توان از آنها برای ایجاد یک ورودی بصری جالب به باغ یا پاسیو استفاده کرد. به دلیل اینکه درب های شیشه ای محوری در زمان باز شدن در دو طرف سازه میچرخند، نیاز به فضای خالی هم در جلو و هم پشت در با توجه به اندازه عرض در دارند.


6-   درب های شیشه ای انباشته Stacking

مشابه درب های شیشه ای کشویی، درهای انباشته به روشی مشابه عمل می کنند، اما با پانل های متحرک بیشتر. همانطور که پانل های شیشه ای به شکل کشویی حرکت می کنند، آنها بر روی صفحه مجاور خود تأثیر می گذارند و باعث ایجاد یک اثر دومینویی می شوند که در آن هر درب، در جای خود حرکت می کند. پانل های درب به هم پیوسته در مقایسه با درب شیشه ای کشویی سنتی، امنیت و محافظت بیشتری در برابر آب و هوا ایجاد می کنند. طراحی منحصر به فرد آن ها همچنین باعث می شود این درب ها در اتاق های بزرگ قرار گیرند و اساساً دیواری از شیشه ایجاد می کنند که فضای داخلی ساختمان را با نور طبیعی پر می کند.


انواع درب شیشه های بر اساس نوع کاربرد

درب های شیشه ای به دلیل ساختاری که دارند می توانند زیبایی نمای ساختمان و یا اتاق را افزایش دهند و جلوه ای زیبا و مدرن به آن ببخشند. درب شیشه ای داری مدل های مختلفی در روش باز شدن می باشند که مهمترین آنها نام برده شد، هریک از این نوع درب ها با توجه به کارایی خود در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. درب های شیشه ای از نظر نوع کاربری به دو صورت دستی و اتوماتیک وجود دارند و می توانند با فریم های مختلفی از جمله چوب، فلز و غیره ترکیب شوند. درب شیشه ای دستی به شکل همان درب های قدیمی توسط نیروی دست باز و بسته شده و معمولا درب ورودی ساختمان ها یا درب های داخلی از این نوع می باشد. درب شیشه ای اتوماتیک بدون نیاز به دخالت دست و توسط ریموت یا حسگرهای حرکتی و نیروی برق باز و بسته می شوند و مناسب جاهای پر رفت و آمد مانند مراکز تجاری، بیمارستان ها و بانک ها می باشد.


قیمت درب شیشه ای

همانند بسیاری دیگر از مواردی که در ساختمان از آن ها استفاده می شود در شیشه ای نیز دارای انواع و اقسام گوناگونی می باشد که هریک از آن ها قیمت متفاوتی دارند. قیمت درب شیشه ای با توجه به انواع آن، اندازه، نوع کاربرد، جنس و مدل قاب، اتوماتیک یا دستی بودن و بسیاری عوامل دیگر ممکن است متفاوت باشد. به طور مثال قیمت درب اتوماتیک شیشه ای به مراتب بالا تر از قیمت درب شیشه ای دستی می باشد؛ جهت محاسبه قیمت درب اتوماتیک شیشه ای مواردی همچون نوع سنسور استفاده شده، نحوه باز شدن درب و اندازه در تاثیر گذار می باشد.


چنانچه قصد استعلام قیمت درب شیشه ای را دارید می توانید با کارشناسان فروش شرکت سازه های شیشه ای ترنج در تماس باشید. شرکت شیشه ترنج با سال ها تجربه در زمینه تولید درب شیشه ای یکی از معتبرترین شرکت ها در زمینه تولید و ارائه انواع محصولات شیشه ای می باشد.

درب شیشه ای دستی

Toranj Glass

درب شیشه ای دستی

درب شیشه ای یکی از مهم ترین عناصر در ساختمان ها اعم از ساختمان های اداری و مسکونی و مراکز خرید و... به دلیل اینکه اولین عنصر در معرض دید می باشد به شمار می رود.درب شیشه ای همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین ساختار تشکیل دهنده آن شیشه می باشد که در انواع و اقسام مختلفی و با ابعاد گوناگون قابل تولید می باشد.پر مصرف ترین نوع درب شیشه ای امروزه در ساختمان ها ، درب شیشه ای ورودی ساختمان می باشد.

درب شیشه ای اتوماتیک

Toranj Glass

درب شیشه ای اتوماتیک

شرکت سازه های شیشه ای ترنج آذین به عنوان تولید کننده درب شیشه ای اتوماتیک جز بهترین ارائه دهندگان در این زمینه می باشد و تمامی خدمات این شرکت با بالا ترین کیفیت ممکن و در کوتاه ترین زمان انجام می گیرد. درب شیشه ای یکی از پرکاربرد ترین انواع درب ها در ساختمان ها به شمار می رود. از مهم ترین دلایل استفاده از درب شیشه ای زیبایی ، شفافیت ، کم خرج بودن و... می باشد.